Vacanțele sunt printre cele mai așteptate momente ale anului. La business-trip.ro ne-am hotărât să oferim numai vacanțe de vis. Le căutăm cu atenție, ne asigurăm că sunt cele mai bune oferte, negociem fiecare aspect și doar apoi le prezentăm clienților noștri. Așa am reușit de fiecare dată să oferim clipe de neuitat tuturor celor care au avut încredere în noi.

Avem o experiență mai mare în crearea unor pachete de vacanță deosebite. Suntem atenți la fiecare detaliu: modalitate de transport, transfer de la aeroport, cazare, închiriere mașină, asigurare, servicii suplimentare incluse în pachet. Și de fiecare dată avem grijă să oferim cel mai bun preț pentru toate acestea.

HOTEL

Considerăm că un hotel bine ales va garanta o vacanță reușită. Toate pachetele noastre includ hoteluri verificate, în care avem încredere și de care clienții noștri au fost mulțumiți. Putem oferi mai multe variante pentru aceeași destinație și putem asigura servicii suplimentare în locațiile recomandate.

BILET AVION

Un început de vacanță perfect începe încă din avion. Ne dorim ca fiecare client să simtă vacanța încă de la plecare astfel că alternativele oferite sunt adaptate fiecărui tip de vacanță, fiecarei destinații. Oferim și pachete last minute și putem organiza și grupuri. Esențial este să simțim că a început vacanța.

ÎNCHIRIERI MAȘINI

Serviciile suplimentare sunt esențiale pentru buna desfășurare a unei vacanțe. De fiecare dată ne dorim ceva în plus, iar închirierea unei mașini este adesea o bună alternativă pentru deplasare. Business-Trip ia în considerare dorințele clienților și a dezvoltat mai multe parteneriate cu furnizorii de mașini de închiriat.

ASIGURARE MEDICALĂ

Ne dorim vacanțe de neuitat dar avem grijă să ne simțim în siguranță. Putem include în pachetele noastre asigurări de călătorie adaptate destinației alese și specificului grupului. Suntem capabili să realizăm asigurări în câteva minute și să răspundem oricaror urgențe apărute pe această temă.

TRANSFER

De ce sa trebuiască să te ocupi de fiecare detaliu? Nu ar fi mai simplu să lași pe altcineva să rezolve tot iar tu să te poți bucura de zilele libere? La business-trip.ro asta încercăm să facem, să oferim de fiecare dată o experiență completă, lipsită de grija detaliilor și personalizată pentru fiecare client.