NIDRI BAY STUDIOS

Europa - Grecia - Lefkada - Nidri

Hotelul se afla pe malul marii, intr-o locatie romantica si linistita in golful Nidri, in sud-estul insulei Lefkada. Ofera vedere uimitoare asupra insulelor Madouri, Skorpios – celebra insula a lui Onassis si Meganisi. Nidri este cunoscuta pentru viata de noapte intensa, posibilitatea de a practica diverse sporturi nautice, sau de a face croaziere catre cele mai frumoase si mai cunoscute plaje: Porto Katsiki, Egremni, precum si spre insulele Ithaca si Kefalonia. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Verifica disponibilitate
Facilitati
  • Localizare
  • Complexul de apartamente este localizat la malul marii, intr-o zona linistita in golful Nidri,  la 100 m de centrul statiunii Nidri, in zona marinei si la 28 km de centrul orasului Lefkada.

  • Facilitati hotel
  • Complexul are o piscina cu sezlonguri si umbrele, snack bar, parcare

  • Facilitati camere
  • Toate camerele hotelului au balcon mobilat, TV, chicineta complet echipata (frigider, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri), acces la internet WIFI, aer conditionat individual, baie cu dus. Camerele standard au capacitate maxima de 2, respectiv 3 persoane. Camerele duble Superior au capacitate maxima de 3 persoane. Camerele triple Superior au capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil. Apartamentele cu un dormitor au capacitate maxima de 4 persoane.