Pachete Revelion 2020 - Turcia, Istanbul 575 € - Revelion in inima Bizantului
Descriere

Ziua 1: Bucuresti - Istanbul - Tur panoramic al zonei Sultanahmet

Intalnire la Aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup la ora 06:00 dimineata, pentru imbarcare pe cursa TAROM RO261, cu decolare la ora 08:35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09:50. Tur panoramic al orasului, incluzand zona veche: Hipodromul, Sfanta Sofia, Sultanahmet (fara intrari incluse). Dupa-amiaza si seara libere pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 4* superior.

Ziua 2: Istanbul - Palatul Dolmabahce - Buyukada - Marea Marmara

Se serveste micul dejun. Dupa aceea, timp liber. Optional, se poate realiza turul Insulelor Printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie cu destinatia finala Buyukada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem ca alternativa, turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor. Acesta a fost construit in sec. al XIX-lea de catre arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110.000 mp si este locul unde parintele Turciei moderne, Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952, Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, si sa va urcati pe Culmea Camlica, de unde puteti admira panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre.

Cina festiva inclusa, organizata in cadrul hotelului. 

Ziua 3: Istanbul - Seara Orientala

Ziua incepe cu micul dejun. Apoi, timp liber pentru odihna si plimbare. Seara, va propunem optional, o cina traditionala turceasca la Sultana 1001 de Nopti sau la Kervansaray. Cazare la hotel 4* superior.

Ziua 4: Istanbul - Croaziera si Palatele Bosforului

Incepem cu micul dejun. Apoi, timp liber sau optional, o croaziera pe Bosfor cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric pentru imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia, si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a Evului Mediu. Urmeaza o oprire si veti avea timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean de mirodenii, construit intre 1597 - 1664, considerat al doilea cel mai vechi bazar acoperit din Istanbul. Cazare la hotel 4* superior.

Ziua 5: Istanbul - Bucuresti

Mic dejun. La ora 12:00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita in camera de depozitare bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14:00 de la hotel la aeroport (aprox. 35 km), pentru imbarcare pe cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18:35. Aterizare in Bucuresti la ora 19:50.

Tariful include
 • Zbor TAROM, Otopeni - Istanbul - Otopeni
 • 4 nopti de cazare la hotel de 4* superior, cu mic dejun
 • Cina festiva organizata in cadrul hotelului
 • Piesa de bagaj de cala de maxim 23 kg si una de bagaj de cabina de maxim 10 kg, pentru fiecare pasager
 • Transferuri aeroport/ hotel/ aeroport
 • Taxele de aeroport
 • Tur panoramic pietonal al zonei istorice a orasului Istanbul
 • Asistenta turistica in limba romana la transfer si pe perioada turului panoramic si a excursiilor optionale
 • Ghizi locali
 • Bonus! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta
Tariful nu include, dar putem asigura
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
 • Cheltuielile personale
 • Bacsisurile pentru transportul bagajelor sau alte servicii

De la: 575€/persoana

30.12 - 03.01.2020
4 nopti / Dubla / Mic Dejun

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile! Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Comanda
-
Istanbul, Turcia

Hotel 4* superior