Pachete Revelion 2020 - Grecia, Atena 490 € - Revelion pe stil grecesc
Descriere

Ziua 1: Bucuresti - Atena

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare pe cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30. Aterizare la Atena la ora 18:05 si transfer la hotel. Cazare la hotel 4* sau 5*.

Ziua 2: Atena - Optional, croaziera in Golful Saronicos.

Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee(+), cu vizitarea insulelor Egina - oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate filme romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

Ziua 3: Atena - Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocaruk: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul ,Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic - locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 10euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

Seara, Cina festiva de Revelion la Europe Hall sau Olive, ambele restaurante in cadrul hotelului TITANIA 4*

Ziua 4: Atena - Excursie optionala la Cap Sounion

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox. 45 km). Cazare la hotel 4* sau 5* in Atena.

Ziua 5 - Atena - Excursie optionala in Peloponez sau la Oracolul din Delphi - Bucuresti

Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros - amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul.

A doua varianta de excursie optionala propusa este spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecesti si era consultat din cele mai vechi timpuri in probleme politice sau domestice, bucurandu-se de un prestigiu important in veche lume greaca. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. 

Camerele se elibereaza la ora 12:00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti la ora 20:20.

Tariful include
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti - Atena - Bucuresti
 • Taxele de aeroport 85 euro/persoana
 • Transferul aeroport/ hotel/ aeroport
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • Turul panoramic al Atenei - fara biletul de intrare la Acropole
 • Bonus! Asigurare medicala si STORNO, indiferent de varsta
Tariful nu include, dar putem asigura
 • Cina festiva de Revelion optionala la Europe Hall - Hotel Titania, cu vin, bere si racoritoare - supliment: 85 euro/persoana. Se rezerva si se achita la inscriere!
 • Cina festiva de Revelion optionala la Olive Hotel Titania - restaurant la ultimul etaj, cu vedere la Acropole, nnumai pentru adulti, fara bauturi incluse: 140 euro/persoana. Se rezerva si se achita la inscriere!
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
 • Biletul de intrare la Acropole: 20 euro/persoana
 • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4euro/zi/camera)
 • Supliment 3 cine bufet, in cadrul hotelului Titania 4*, numai pentru cei ce aleg acest hotel: 55 euro/persoana
 • Transport intern la cerere, cu plata
 • Pranz traditional, asistenta turistica in limba romana. Pret: 85 euro/ persoana. Intrarile la obiective sunt in plus aprox. 12 euro/persoana

De la: 490€/persoana

29.12 - 02.01.2020
4 nopti / Dubla / Mic Dejun

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile! Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Comanda
Grecotel Pallas Athena Boutique
Atena, Grecia

Grecotel Pallas Athena are o amplasare centrală, lângă primăria din Atena. Oferă unități de cazare decorate original, cu detalii artistice. Facilităţile includ bar şi restaurant. Stația de metrou Omonia se află la 5 minute de mers pe jos. Toate camerele și suitele de la Pallas Athena sunt concepute individual și oferă elemente alese, aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin satelit. Fiecare oferă minibar, uscător de păr și Wi-Fi gratuit. Pe veranda restaurantului, care oferă vedere la Piața Kotzia, oaspeții pot savura mâncăruri grecești și mediteraneene gourmet, preparate cu ingrediente proaspete provenite de la ferma proprietății. Există un lounge bar care servește gustări și cocteiluri. Oaspeții pot ajunge în scurt timp pe jos în zona pitorească Plaka, precum și la renumita Acropolă și la Muzeul Acropolei. Piața centrală Syntagma se află la 10 minute de mers pe jos.