Sinaia, Prahova - Hotel Excelsior Boutique, 22.02-24.02
Descriere

cazare in camera dubla standard cu mic dejun;
taxa de statiune si de salvamont.

Sejur minim 2 nopti

Tariful include

Cazare in camera dubla standard cu mic dejun;
taxa de statiune si de salvamont.

  • Un copil pana la 6 ani are gratuitate la cazare ( in pat cu parintii )
  • Nu se accepta cazare + pat suplimentar , nu se amplaseaza paturi suplimentare . Pentru 2 adulti + maxim 2 copii va punem la dispozitie apartament ( dormitor cu pat dublu + living cu canapea extensibila)  .
  • Sejurul trebuie sa fie minim 2 nopti
Tariful nu include, dar putem asigura

cheltuieli personale

De la: 322RON/persoana

22.02 - 24.02.2020
2 nopti / dubla / mic dejun

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile! Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Comanda
HOTEL EXCELSIOR BOUTIQUE
Sinaia, Romania

Hotelul este recent deschis!

Dincolo de eleganta care o emana, EXCELSIOR BOUTIQUE HOTEL beneficiaza de o pozitie de exceptie: in centru statiunii Sinaia,  in imediata vecinatate a parcului Dimitrie Ghica si a hotelurilor Regal 1880, Palace  si Caraiman. Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia .

Camerele sunt luminoase , dotate cu  LCD , internet wireless, mobilier frumos si confortabil pentru a va asigura o sedere cat mai placuta , fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau petreceti cateva zile vizitand orasul.

  • 2 apartamente
  • 9 camere twin
  • 23 camere matrimoniale
  • 2 camere single

Micul dejun este sub forma de bufet suedez.  Zilnic , in cadrul celor doua saloane de mic dejun  va stau la dispozitie o multime de delicatese , care vor satisface garantat exigentele dumneavoastra culinare.