Viziteaza Amman, Iordania 3 nopti (zbor, cazare hotel de 4 * ,mic dejun inclus)
Descriere
Iordania poate fi descrisa in doar cateva cuvinte ca fiind contrastanta, incantatoare si uimitoare. O tara mica din Orientul Mijlociu, se invecineaza cu Siria si Irak, Arabia Saudita si Israel, cu acesta din urma impartind coasta Marii Moarte. 
Tara musulmana al carui nume are profunde radacini biblice, provenind de la numele raului Iordan, denumit dupa Or Dan, acesta fiind unul dintre cei 12 fii ai lui Iacob din Geneza. 
Un taram inzestrat cu sute de ani de istorie a lumii, Iordania este locul unde Iisus a fost botezat de catre Ioan Botezatorul, unde Alexandru cel Mare a infintat orasul Jerash si unde a fost ridicata Petra, una dintre cele 7 minuni ale lumii.
Tariful include

-Cazare 3 nopti 

-Mic dejun 

-Bilet de avion  Rynair :plecare 19:00-20:40; retur 13:10-16:05

Selectat

Tariful nu include, dar putem asigura
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Viza turistica
  • Bilete acces la principalele obiective turistice
Pret vechi: 245€ Discount: 6%

De la: 230.3€/persoana

26.10 - 29.10.2019
3 nopti / dubla matrimoniala / mic dejun

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile! Tariful se poate modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii

Comanda
Alqasr Metropole
Amman, Iordania

Acest hotel urban se potrivește perfect pentru cei ce știu să aprecieze atmosfera autentică și șarmul individual al locului de cazare. Hotelul este cotat cu note bune ( 8 +) pe cele mai cunoscute  platforme de rewiew-uri.Cel  mai apropiat aeroport este Amman - Queen Alia Internat. (AMM), distanța este de aproximativ 50 de km.