CUM SE ACHITA REZERVARILE LA BUSINESS-TRIP.RO

Iti multumim ca ai folosit serviciile business-trip.ro. Te rugam sa citesti aceste informatii cu mare atentie; contin detalii importante despre cum poti efectua plata si intra in posesia documentelor de calatorie. Daca ai nelamuriri, te rugam sa ne contactezi.

  • Plata online prin card bancar
  • Plata la Banca Transilvania (depunere numerar sau transfer bancar)
  • Plata la sediul TTWorld Bussiness-Trip

Pana cand trebuie sa platesc? In ce valuta platesc?

1. Plata online prin card bancar

Plata se poate efectua online pe site-ul www.business-trip.ro in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un consultant business-trip.ro, dupa confirmarea rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa de tine in rezervare.

2. Plata la Banca Transilvania (depunere numerar sau transfer bancar)

Poti face depunere de numerar in contul nostru bancar la orice sucursala Banca Transilvania, din tara. De asemenea, este disponibila plata prin virament bancar din contul tau in conturile noastre.

Banca Transilvania
  • IBAN EURO: RO38BTRLEURCRT0413395001
  • IBAN RON: RO61BTRLRONCRT0413395002

IMPORTANT: Dupa efectuarea platii, business-trip.ro va vizualiza plata instant in sistemul de plati bancare si va emite documentele de calatorie. Nu este nevoie din partea ta de nicio confirmare a platii prin email sau telefon. Documentele de calatorie vor fi trimise pe adresa de email furnizata de tine in rezervare in maximum 24 ore de la plata. Din cauza timpului foarte lung de procesare a platilor, NU este acceptat transferul bancar dintr-o banca din strainatate in bancile colaboratoare ale business-trip.ro .

3. Plata la sediul TTWorld Business-Trip

Poti plati cash sau card la sediul nostru din Slatina.

4. Plata cu card de vacanta, varianta electronica a voucherelor de vacanta

-Posesorii de carduri de vacanta EDENRED, SODEXO si UP Romania pot achita servicii turistice din Romania in agentia noastra.

-Plana online cu card de vacanta  a rezervarilor de vacanta . In urma rezervarii veti primi un link si puteti achita vacanta folosind orice tip de card de vacanta indiferent de locul in care va aflati

 5. Plata cu Tichete / Vouchere cadou

Acceptam Tichete Cadou emise de EDENRED, SODEXO si UP Romania. Spre deosebire de voucherele de vacanta, in cazul tichetelor cadou nu exista restrictii privind serviciile turistice care pot fi achitate cu acestea, adica puteti utiliza aceste tichete si pentru plata serviciilor turistice externe.