Suntem o agentie de turism online impartita in doua divizii : Business Travel si Leisure.

Business-Trip este un serviciu de rezervari online, prin telefon sau in agentia noastra. Prin intermediul Business-Trip, poti achizitiona bilete de avion, rezerva camere de hotel si pachete turistice, inchiria masini oriunde in lume si incheia asigurari medicale de calatorie, sejururi sau circuite.

Scopul nostru este de a fi suportul oricarei entitati juridice, pentru rezervari de hotel, bilete de avion, inchirieri de masini, transferuri, origanizari deplasari de grup, organizari evenimente.

Prin intermediul site-ului business-trip.ro pot fi efectuate rezervari sau cereri de rezervare.

Business-trip.ro ofera servicii de bilete de avion (ai optiunea de a alege din mii de zboruri interne si internationale), bilete de avion low-cost, camere de hotel, inchiriere de masini, asigurari medicale de calatorie, transferuri, sejururi, circuite, servicii corporate.

Pentru a efectua o rezervare, trebuie doar sa te decizi asupra unui anumit produs si sa accesezi paginile corespunzatoare.

Da, agentia noastra are divizie separata destinata persoanelor fizice. Puteti alege bilete de avion, pachete, sejururi, hotel, inchirieri de masini, transfer de la si la aeroport.

Da, vacantele dvs pot fi achitate folosind voucherele de vacanta conform legilor in vigoare. Mai multe detalii aici.

Da, agentia Business-Trip poate fi partener pentru deplasarile angajatilor dvs . In functie de volumul de lucru si cifra de afaceri pe care o aveti se poate stabili o modalitate de lucru cu plata la termen. Pentru detalii scrieti-ne aici office@business-trip.ro si va contactam noi.

Citeste aici toate informatiile referitoare la modalitatile de plata.