ASIGURAREA BUSINESS-TRIP

-BILETE DE AVION-

 

 

Business-Trip este o agentie de turism orientata catre nevoile clientilor sai, astfel ca oferim asigurarea celui mai mic pret de pe piata, la biletele de avion.

 

DOMENIU DE APLICARE

 1. Asigurarea Business-Trip vizeaza strict biletele de avion achizitionate prin intermediul site-ului nostru, business-trip.ro sau la sediul agentiei.
 2. Sunt acoperite numai itinerariile absolut identice (aceeasi companie aeriana, clasa de rezervare, date de calatorie, destinatie, durata calatoriei etc).
 3. Tarifele special oferite de companiilor aeriene nu intra sub incidenta domeniului de aplicare al asigurarii Business-Trip.
 4. Asigurarea nu se extinde asupra:
  1. Tarifelor publicate pe site-urile companiilor aeriene;
  2. Tarifelor charter;
  3. Tarifelor de grup;
  4. Tarifelor obtinute prin contracte corporative;
  5. Tarifelor speciale obtinute ca urmare a calitatii de membru al anumitor site-uri;
  6. Tarifelor speciale obtinute in urma programelor de fidelizare sau urmare a aplicarii unor vouchere de discount, ce nu sunt disponibile/accesibile publicului larg.

TERMENI SI CONDITII

 1. In cazul in care, gasiti un bilet de avion mai ieftin, in termen de 24 de ore de la momentul efectuarii unei rezervari ferme (si neachitate inca) pe business-trip.ro sau la sediul agentiei, va garantam diferenta de pret pana la tariful cel mai mic, iar suplimentar, vom aplica alte reduceri.
 2. Reducerile suplimentare vor fi stabilite de catre Business-Trip, in functie de caracteristicile fiecarui caz in parte.
 3. Tarifele urmate a fi comparate, trebuie sa fie exprimate in aceeasi valuta (nu se accepta a se compara un tarif denominat in EUR cu un tarif denominat in RON).

CUM BENEFICIEZI?

 1. Pentru a va putea bucura de beneficiile asigurarii Business-Trip, este necesar sa ne contactati printr-un e-mail, la adresa ticketing@business-trip.ro, urmand ca unul dintre consultantii nostri sa proceseze cererea in maximum 24 de ore.
 2. La momentul transmiterii cererii dvs, este necesar ca tariful mai mic sa fie disponibil pentru rezervare, situatie determinate de consultantul Business-Trip.
 3. Business-Trip nu va acorda atentie cererilor considerate a fi tentative de frauda, erori de publicare si alte erori, precum si cererilor referitoare la rezervari a caror data de plecare este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul transmiterii cererii catre agentie.

MODIFICARI

 1. Business-Trip isi rezerva dreptul de a aduce modificari conditiilor asigurarii in orice moment, fara notificare prealabila catre clienti.
 2. Modificarile se pot referi la anularea asigurarii, limitarea aplicarii acesteia pentru anumiti indivizi sau grupuri de indivizi sau intreruperea asigurarii.
 3. Utilizarea site-ului business-trip.ro presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor Asigurarii Business-Trip.