Endi Ungureanu
02.02.2021

Valentine's Day în Poiană, la Ana Hotels Sport

Voi doi, la munte, într-unul din cele mai moderne hoteluri din țară, bucurându-vă de:

  • Cazare în cameră King Deluxe cu mic dejun;
  • Primire VIP în cameră cu Prosecco, platou de brânzeturi și petale de trandafiri;
  • Cină romantică în doi într-o zonă privată, cu ospătar dedicat;
  • O zi de răsfăț în cuplu la Ana Spa Poiana Brașov – Spa Suite - Forget Me Not 120’;
  • O sesiune privată la Hot Tub de 60';
  • Acces gratuit la hot tub exterior și zona de fitness;

Dacă nici asta nu e descrierea perfectă pentru un sejur romantic, noi ne lăsăm de meserie.

Hotelul Sport de 4 stele din Poiana Brașov face parte din lanțul hotelier autohton Ana Hotels și este situat la baza pârtiei de ski Bradul, la 15 km de centrul orașului Brasov și la 25 km de faimosul Castel al lui Dracula. Hotelul a fost renovat complet în stil tirolez și este unul dintre cele mai moderne hoteluri din România, îmbinând arhitectura bavareză cu designul minimalist contemporan. 

Hotel Sport dispune de un restaurant cu o capacitate de 180 de locuri unde puteți servi preparate atât din bucătăria tradițională cât și din cea internațională. 

Hotelul Sport & Spa dispune de un centru SPA dotat cu centru de fitness, piscinî interioară cu jacuzzi, saună uscată, hamam, laconium, fântână de gheață precum și o modernă zonă de relaxare, iar la exterior exista un Hot Tub special amenajat ce poate fi utilizat și în timpul iernii, salon de masaj unde puteți experimenta diferite tipuri de masaj (masaj de relaxare, Ayurvedic, masaj cu pietre vulcanice, masaj Sabai, duș-masaj, hidromasaj, duș subacval precum și programe de estetică corporală și facială; mezoterapie anti-rid, lifting, anticelulita, fat-disolve și depigmentare.

Suntem foarte bucuroși să vă putem oferi toate acestea pentru doar 215 Euro/loc în cameră dublă/sejur 2 nopți. Sau totalul ar fi direct de 430 de euro, dacă se ocupă domnul.

Pentru orice alte detalii sau rezervarea unui sejur vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail rezervari@business-trip.ro sau să completați direct formularul dedicat pe site-ul nostru.