Administrator TTWorld
08.12.2020

Ministerul Elen al Turismului şi EOT câştigă „World’s Leading Tourist Board 2020”


Business Trip

grecia-castiga-premiu-turism

Grecia a castigat pentru prima data acest premiu prestigios

Ministerului Turismului din Grecia – EOT (Organizaţia Natională de Turism a Greciei) au primit cea mai înaltă distincţie in cadrul galei anuale de decernare a premiilor „World Travel Awards (WTA) 2020” la categoria „World’s Leading Tourist Board 2020”, potrivit unui comunicat de presă.

Anul acesta, din cauza restricţiilor sanitare, evenimentul WTA a fost organizat in format on-line, Vineri, 25 Noiembrie 2020 şi a fost transmis în întreaga lume din capitala Rusiei, Moscova.

„Cu mare bucurie și mândrie acceptăm în numele țării noastre cea mai înaltă distincție a premiilor WTA, un premiu pe care țara noastră îl câștigă pentru prima dată”, a spus ministrul grec al Turismului, Harry Theoharis.

Premiul WTA este o mare distincție, care reflectă deschiderea cu succes a Greciei către turism în timpul pandemiei. Arată că țara noastră, cu prudență, seriozitate și spirit de solidaritate, s-a confruntat cu aventura COVID-19 – un fenomen considerat cea mai mare provocare cu care se confruntă turismul mondial în ultimii 20 de ani, cel puțin – în cel mai eficient mod ”, a spus el. adăugat.

În fiecare an, din 1993, WTA a acordat premii unor organizații care excelează în industria turismului.

Preşedintele Organizaţiei Elene de Turism, doamna Angela Gerekou, a declarat că „acest premiu este foarte important. În calitate de preşedinte al EOT, aş dori să mulţumesc WTA pentru sprijinul acordat. Astăzi, mai mult ca oricând, este marea noastră responsabilitate să realizăm o rapidă reabilitare a turismului. Dedic acest premiu tuturor eroilor şi eroinelor din industria turismului. Sper şi îmi doresc ca 2021 să marcheze începutul unui viitor mai bun „.

Oferte Speciale

office@business-trip.ro

Scrie-ne pe Messenger

Inscriere Parteneri

Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
Designed by 


Facebook


Instagram