Administrator TTWorld
29.10.2019

Locuri calde de vizitat in decembrie pentru a sarbatori Craciunul


Business Trip

craciun-vara

Destinatii pentru un Craciun vara

     Daca anul acesta nu mai vrei zapada de Craciun sau pur si simplu ai nevoie de o vacanta binemeritata ca sa iti reincarci bateriile ti-am pregatit 6 destinatii pentru un Craciun… vara. 

1. Orlando, Florida

orlando-craciun
Locul unde sunt cele mai populare parcuri de distractii din lume cum ar fi Disneyland, Studiourile Universal si Legoland, Orlando este fara indoiala unul dintre cele mai populare locuri de vacanta ale tuturor timpurilor. Dar in timpul Craciunului devine si mai frumos. Orasul si parcurile tematice se pregatesc sa adauge spiritul sarbatorilor prin lumini de Craciun, parade, spectacole tematice speciale pentru Craciun.
2. Sidney, Australia

craciun-sidney
Primul lucru care ne vine in minte cand ne gandim la Australia sunt plajele insorite. In loc sa va grabiti sa cumparati cadouri de Craciun in ultima clipa si sa gatiti pentru masa festiva, relaxati-va pe unele dintre plajele iconice din Sidney , cum ar fi Bondi si Manly.
Poti simti spiritul Craciunului si aici, Sidney avand piete de Craciun, restaurantele si barurile servesc bauturi si cocktailuri speciale de Craciun .
3. San Fernando Pampagna, Filipine

filipine-craciun
Fiind singura tara dominant crestina din Asia, Craciunul este o afacere uriasa in Filipine, cu sarbatori incepand chiar inainte de octombrie. Numita „Capitala Craciunului in Filipine” San Fernando Pampagna imbraca spiritul Craciunului in timp ce orasul straluceste sub lumina felinarelor uriase in fiecare decembrie pentru Festivalul Felinarelor Gigantice – o festivitate care merita vazuta.
4. Krabi, Thailanda

craciun-vacanta-vara
Daca sunteti in cautarea unei evadari din agitatia orasului pentru acest Craciun, Krabi este perfect pentru tine. Craciunul este sarbatorit numai in anumite zone din Thailanda , dar asta inseamna ca toate magazinele si activitatile vor fi disponibile pentru tine. Poti sa te bucuri de scufundari, sa explorezi cu caiacul si sa te cateri
5. Cancun, Mexic

cancun-craciun
Pe langa relaxarea in resorturi, Cancun abunda de distractie in aer liber. De la activitati pline de adrenalina cum ar fi zip-lining si bungee jumping , la relaxarea pe plaja si inotul cu delfinii, Craciunul tau de vara din Cancun va fi cu siguranta unul perfect. Daca tot sunteti aici puteti verifica si Muzeul Subacvatic- cu adevarat uimitor.
6. Honolulu, Hawaii

honolulu-craciun
Hawaienii iubesc Craciunul prin urmare vei avea o experienta cu adevarat de neuitat. Acest paradis tropical este o destinatie ideala pe tot parcursul anului, iar pe parcursul Craciunului totul devine festiv. Bucurati-va de festivalul anual al luminilor din Honolulu pentru un Craciun inegalabil hawaian.

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

office@business-trip.ro
rezervari@business-trip.ro

Agenda de calatorie
Articole inspirationale
Locuri favorite



@ttworld_business_trip
Photos
Followers
Following

    Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
    Designed by 


    Facebook


    Instagram