Endi Ungureanu
15.03.2021

HaciendaDeMare sau CasaDeMare? Da, in Olimp, pe malul marii!

Ai auzit până acum de HaciendaDeMare? Sau de CasaDeMare? Sunt vecine, ambele se află pe plaja Copahavana, în Olimp. Și, nu că zicem noi, dar strâng din ce în ce mai mulți fani. De ce n-ar face-o? Să le luăm pe rând.

2 restaurante pe plajă

Hacienda De Mare oferă 18 camere superb decorate și Casa De Mare are 24 camere și "cottages". Acestea din urmă sunt căsuțe de vară - bungalow-uri, fiecare cu intrare separată, potrivite pentru familii. Vorbim și de o piscină proprie și loc de joacă. Sunt la o aruncătură de băț una de cealaltă și au acces la 2 restaurante. Unul este Anika by the sea, unde găsim un meniu perfect de vară. De la salată de icre de știucă, chilcă cu castraveți, storceag sau rapane - melci de mare până la midii de Marea Neagră, lup de mare, calcan și chiar și piept de rață. Iar la dulce, pe lângă firfizoneli, și ceva clasic: pandișpan cu caise și înghețată.

Celălalt restaurant este cel propriu, de la Casa de Mare, și, de data aceasta, vorbim de un restaurant cu specific italian. De la antipasti, la salată caprese sau quinoa și fritto misto până la biban de mare sau mușchi de vită, paste sau un tiramisu pe cinste.

V-am zis și de Copahavana Glamping? Tot în Olimp, în pădure, fix pe plajă, lipit de Hacienda de Mare. Glamping este o expresie care pleacă de la două cuvinte: glamourous și camping. Adică un fel de-a sta la cort, într-un mod mai sofisticat. 

Ca oricând, știți, pentru o rezervare vă așteptăm cu un mail pe adresa noastră: rezervari@business-trip.ro sau direct pe formularul dedicat de pe site-ul nostru.