Administrator TTWorld
30.10.2019

Ce poti face in SEYCHELLES


Business Trip

seychelles-ce-poti-face

Top 8 lucruri pe care le poti face in Seychelles

Situată în largul coastei de est a Keniei, Seychelles este alcătuită din 115 insule de coral și granit – majoritatea au arii marine protejate și rezervatii naturale listate de UNESCO și găzduiesc specii endemice, cum ar fi gigantele țestoase Aldabra și rarul palmier Coco de Mer.

Va puteti petrece zilele facand drumetii prin jungla luxurianta, relaxandu-va pe plajele de revista sau facand scufundari si explorand patrimoniul subacvatic al insulei.
Copacii exotici care urmaresc linia plajelor creeaza o imagine perfecta. Plantatii de cocotieri si plaje pustii cu stanci de granit creaza o imagine care nu poate fi descrisa in cuvinte.
Mahe este insula cea mai mare care gazduieste aproape 90% din populatie, iar urmatoarea insula ca dimensiune este Praslin.
Poti ajunge pe insule cu feribotul sau cu avionul.
Iata cateva lucruri de facut in Seychelles:

1. Intoarce-te in timp pe insula La Digue


Insula La Digue pare prinsa in chihlimbar si pastrata intacta pentru a fi vazuta de lume. Este o insula fara prea multe motoare , drumuri pavate si nenumarate plaje virgine.
2. Gaseste cascada secreta in Praslin


Nu se prea vorbeste despre cascada din Praslin. Este omisa din ghiduri si nu gasim prea multe informatii despre ea. Poate incearca sa le tina secret pentru ca este asa frumoasa .
Este situata la mai putin de jumatate de kilometru de Vallee de Mai , rezervatie UNESCO. Cascada merita o vizita si cel mai probabil vei fi singurul turist de acolo.
3. Mananca precum localnicii


Sunt o multime de restaurante creole imprastiate pe insula si ofera mancare delicioasa la un pret mic.
Poti incerca tocanita de miel , curry de peste , fructe de mare si o serie de feluri de mancare care se schimba zilnic.
4. Experimenteaza o lume diferita


Snorkelingul iti arata lumea fascinanta si colorata subacvatica. Daca animalele de pe tarm au culori sterse de maro si gri , pestii din apa sunt plini de culoare . Daca esti novice al snorkellingului poti inota intai in apele de mica adancime din Anse la Blague.
5. Fa poze cu…


Testoasele gigantice pe care doar aici le poti gasi. Daca vrei sa fii aproape si sa atingi aceste frumuseti rare poti merge pe insula Curieuse unde vei gasi cea mai mare populatie.
Nu doar ca vei vedea padurile de mangrove, plajele virgine cu nisip alb iar daca esti norocos poti vedea si alte specii rare de pasari si animale.
6. Parcul National Morne Seychellois


Cel mai mare parc national din Seychelles, Parcul National Morne Seychellois acopera peste 20 la suta din suprafata insulei Mahe si este un refugiu pentru iubitorii de natura si drumetii.
La limitele sale luxuriante se afla lantul munos numit dupa cel mai inalt punct al sau Morne Seychelles si are vedere la capitala Victoria. Mergand spre vest drumetii vor ajunge in parcurile marine Baie Ternay si Port Launay, iar spre nord-vest la o plaja izolata numita Anse Major.
7. Parcul National Marin Ste Anne

Parcul se intinde pe 6 insule in largul coastei Mahe, langa Victoria. Ai o multitudine de activitati: snorkeling, scuba diving si excursii cu barca al carei fund transparent dezvaluie viata marina diversa in recifele de coral. Pe unele insule puteti chiar ramane peste noapte.
8. Anse Volbert


Pe coasta de nord-est a Praslinului, Anse Volbert cunoscuta si sub numele de Cote d’Or este una dintre cele mai populare plaje ale insulei. Apa calda si putin adanca, nisipul alb fac din aceasta plaja o destinatie ideala. Apele sunt calme si sigure pentru copiii mici care pot inota. Anse Volbert este una dintre zonele principale ale insulei si vei gasi numeroase hoteluri si restaurante care se intind pe marginea tarmului.

divider

Despre Business Trip

Suntem o echipa de profesionisti in turism si ne propunem sa oferim ajutorul nostru companiilor si persoanelor care vor sa scape de bataia de cap pe care o reprezinta planificarea calatoriei

office@business-trip.ro
rezervari@business-trip.ro

Agenda de calatorie
Articole inspirationale
Locuri favorite



@ttworld_business_trip
Photos
Followers
Following

    Copyright © 2019 SC TTW Sport Design Grup SRL  – Cod Fiscal RO38224749, J28/1114/2017
    Designed by 


    Facebook


    Instagram